Bel: 0610397598
Mail: info@warmtevraag.nl

 • Nefit dealer

  Officieel Nefit dealer...

 • Designradiatoren

  Designradiatoren...

 • Zonnepanelen

  Zonnepanelen...

 • Vloerverwarming

  Vloerverwarming...

Duurzame energie

Duurzame energie, tegenwoordig een veelgehoorde kreet die vaak samengaat met rendement en milieu. Als installateur zijn wij er ons ter degen van bewust dat er binnen deze branche nog volop mogelijkheden zijn om het financieel gezien, maar tevens voor comfort en het milieu het aantrekkelijker en "groener" te maken. Wij houden de ontwikkelingen op deze markt dan ook nauwlettend in de gaten, en zijn daarnaast ook zeer actief in het aanbrengen van duurzame installaties zoals:

Zonneboilersystemen

De zon levert gratis duurzame energie en een zonneboiler maakt hier dankbaar gebruik van. Als de zon gebruik maakt van de zon, besparen we energie. Dit betekent dat er zuiniger wordt omgesprongen met fossiele brandstoffen zoals aardgas en steenkool. Tevens vindt er minder uitstoot van schadelijke stoffen plaats. Een zonneboiler levert warm water voor keuken en badkamer en zelfs voor uw wasmachine. Uw kunt met een zonneboiler ongeveer 50% besparen op de kosten van het verwarmen van uw tapwater.

Warmtewisselaars

Deze wisselaar zorgt voor terugwinning van warmte dat normaal uit de schoorsteen zou verdwijnen van een houtkachel of allesbrander. Deze warmte breng je direct terug in het centrale verwarming systeem.
Voordeel hiervan is dat de rest van het huis ook verwarmd wordt en er meer rendement uit het hout gehaald wordt.

Zonnecollectoren

In een wereld waarin CO²-reductie en energieprijzenstijgingen aan de orde van de dag zijn, is duurzame energie een "hot topic". Duurzame-energie is energie die wordt opgewekt uit bronnen waarbij weinig tot geen schadelijke milieueffecten optreden tijdens het opwekken. Deze bronnen raken nooit op en zijn dus onuitputtelijk. Voorbeelden zijn: zon, water, wind, biomassa en aardwarmte. Met het oog op installatietechnische oplossingen kun je denken aan zonnepanelen en collectoren, installaties voor warmteterugwinning (WTW) en warmtepompinstallaties.
Warmtevraag houdt zich ook bezig met duurzame energie en bijpassende installaties. Wij zijn geheel klaar voor de toekomst.